Sobre nosaltres

Llirka Serveis de Monitoratge és una empresa fundada l'any 2010 a Cornellà de Llobregat.

 

Som una empresa jove, però amb un personal amb més de 25 anys treballant en el món de lleure i amb les titulacions obtingudes als centres de formació certificats per la Generalitat de Catalunya.

L’equip humà al capdavant de Llirka està compost per la directora general Roser Pau juntament amb el departament pedagògic i departament de recursos humans i comunicació. Tot això coordinant un equip de monitors i monitores especialitzats en en camp del lleure infantil I juvenil i tècnics esportius titulats.

 

Aquest equip ha assolit un alt grau d’experiència al llarg dels anys de treball dins de les diferents vessants del món del lleure i l'esport formatiu en edat escolar.

Llirka centra la seva activitat en el temps lliure dels infants i joves.

 

Realitzem activitats de: menjadors escolars, casals d’estiu, activitats extraescolars, gestió de ludoteques i biblioteques infantils, servei d’acollides, acompanyaments piscines, excursions, sortides.

Què i com treballem?

 

Es treballa en l’educació en valors gràcies a una proposta educativa i d’activitats adequada i de qualitat. Els programes d’activitats interdisciplinaris garanteixen l’adquisició de valors i actituds com la cooperació, el treball en equip, la utopia, la iniciativa i, sobretot, la felicitat dels infants. Es realitzen sortides adaptades a cada grup d’edat. S’esdevenen vincles afectius entre els infants o joves i amb l’equip de treball

Qui som?

Qui forma Llirka?

On treballem?