Sobre nosaltres

Qui som?

Qui forma Llirka?

On treballem?

Llirka Serveis de Monitoratge és una empresa fundada l'any 2010 a Cornellà de Llobregat.

 

Som una empresa jove, però amb un personal amb més de 25 anys treballant en el món de lleure i amb les titulacions obtingudes als centres de formació certificats per la Generalitat de Catalunya.

L’equip humà al capdavant de Llirka està compost para un conjunt de monitors i monitores especialitzats en en camp del lleure infantil I juvenil.

 

Aquest equip ha assolit un alt grau d’experiència al llarg dels anys de treball dins de les diferents vessants del món del lleure. .

Llirka centra la seva activitat en el temps lliure dels infants i joves.

 

Realitzem activitats de: menjadors escolars, casals d’estiu, activitats extraescolars, gestió de ludoteques i biblioteques infantils, servei d’acollides, acompanyaments piscines, excursions, sortides.

Què i com treballem?

 

Es treballa en l’educació en valors gràcies a una proposta educativa i d’activitats adequada i de qualitat. Els programes d’activitats interdisciplinaris garanteixen l’adquisició de valors i actituds com la cooperació, el treball en equip, la utopia, la iniciativa i, sobretot, la felicitat dels infants. Es realitzen sortides adaptades a cada grup d’edat. S’esdevenen vincles afectius entre els infants o joves i amb l’equip de treball