Avís Legal

El responsable d’aquesta pàgina web és: Llirka Serveis de Monitoratge SL amb C.I.F B-65363475, amb domicili carrer Joan Maragall,7 local 3. Cornellà de Llobregat(Espanya). Pots contactar amb nosaltres a través de la següent direcció d’e-mail: info@llirka.com

Propietat Intel·lectual i Industrial

El disseny d’aquest lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Llirka Serveis de Monitoratge i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

Llirka Serveis de Monitoratge no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se a aquesta web. Llirka Serveis de Monitoratge tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web.

Llirka Serveis de Monitoratge es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

Llirka Serveis de Monitoratge no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció dels continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense l’autorització prèvia i per escrit de Llirka Serveis de Monitoratge. Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.